Zadelmeting

 

 

 

NOOIT MEER ZADELPIJN MET EEN ZADELMETING VAN SQ-LAB!                                                                             

Het meest voorkomende probleem onder fietsers is zadelpijn. Deze kwaal hoort volgens de meeste fietsers een beetje bij het fietsen. Onzin want voor iedereen is er een passend zadel. Met het Popometer systeem van SQ-lab kunt u dat zadel vinden.

Het belangrijkste bij een goed zadel is dat de zitbotjes druk opvangen zodat de doorbloeding optimaal blijft. De Popometer maakt het mogelijk door middel van een afdruk van de zitbeenderen de juiste zadelbreedte te vinden. Er zijn geen specifieke dames- en herenmodellen in de collectie van SQ-lab. Door met breedtematen te werken wordt iedereen individueel bediend.

Het systeem bestaat uit een meet- en softwaregedeelte. Na het maken van de afdruk stellen wij u een aantal vragen die invloed hebben op de keuze van het juiste zadel. Daarnaast worden eventueel specifieke problemen ingevoerd. Aan de hand van deze gegevens geeft de software een advies. Het advies geeft een type zadel en een specifieke breedtemaat aan. Veel mensen zijn u al voorgegaan en fietsen inmiddels zonder zadelpijn.

Heeft u ook last van zadelpijn? Kom dan bij ons langs en doe de gratis zadelmeting, zodat wij ook u een goed zadel kunnen aanmeten!

De SQlab zadelmeting is volledig gratis. De prijzen van de bijhorende SQlab zadels variëren van €49.95 tot €179.95

 

Zadelpen vering 

Bij de standaard verende zadelpennen die je op veel fietsen ziet glijdt er een buis in de zadelpen.Deze constructie heeft drie nadelen: er komt snel speling op, de verende werking is niet optimaal en de richting van de vering is niet goed.

Door op een zadelpen een parallellogramconstructie te zetten en daar een veer tussen te zetten krijg je een veel betere constructie. Het zadel beweegt meer in het verlengde van de rug, er komt veel minder snel speling op de zadelpen en de vering werkt beter.

Klik hier om naar ons aanbod zadelpennen te gaan


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:30-12:30 + 13:30-18:00 uur
Woensdag:  8:30-12:30 + 13:30-18:00 uur
Donderdag:  8:30-12:30 + 13:30-21:00 uur
Vrijdag:  8:30-12:30 + 13:30-18:00 uur
Zaterdag:  8:30-16:00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Vanaf Mei Maandags gesloten!

Koopavond alleen tijdens de zomerperiode (april t/m september)


Facebook


Financiering