Webshop geopend!


Webshop geopend!


Maak nu gebruik van onze webshop om thuis je onderdelen en accessoires te bestellen!

In onze winkel is nu ook de mogelijkheid om je artikelen thuis te laten bezorgen als ze niet voorradig zijn.

 

webshop banner


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Nu ook dealer van Union (elektrische) fietsen!

de E-Lite is leverbaar met riemaandrijving met de krachtige Shimano middenmotor.  ‘Die zie je nauwelijks, maar je voelt hem des te meer. Om het zwaartepunt laag houden hebben we de motor en de accu laag in het midden van het frame geplaatst. Zo snijd je bochten messcherp aan en voelt de fiets toch licht en neutraal. Die dikke banden strijken iedere hobbel, drempel en stoeprand glad, voor maximaal comfort onderweg. En dankzij de geïntegreerde verlichting zonder kabels en toestanden kan er vrijwel niets kapot. Wel zo prettig!

Test en ervaar zelf de kracht van de Bafang middenmotor

De eerste VanDijck fietsen zijn binnen! Kom langs voor een testrit en ervaar zelf het gemak van de krachtige Bafang middenmotor of voorwielmotor.

Nu ook leverancier van VanDijck Bikes!

Maandag 14 januari zijn wij op bezoek geweest bij VanDijck Bikes. Wij hebben hier de collectie gezien en ze hebben mooi aanbod elektrische fietsen vanaf €1499,- Alle VanDijck fietsen worden standaard geleverd met een high capacity accu. Wij zijn met ingang van nu dealer geworden van VanDijck Bikes. Binnenkort komen de eerste modellen bij ons binnen, Houd de website of facebook in de gaten!

Vanaf nu ook de mogelijkheid om gespreid te betalen!

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van FietsFlex.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:30-12:30 + 13:30-18:00 uur
Woensdag:  8:30-12:30 + 13:30-18:00 uur
Donderdag:  8:30-12:30 + 13:30-21:00 uur
Vrijdag:  8:30-12:30 + 13:30-18:00 uur
Zaterdag:  8:30-16:00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering