Bedrijfsfietsen

Fietsen is niet alleen gezond, het is ook goedkoop, milieuvriendelijk en het levert bovendien een bijdrage tot het oplossen van parkeer- en fileproblemen. Daarom is besloten dat alle medewerkers die op de fiets naar het werk (willen) komen en voldoen aan bepaalde criteria, de mogelijkheid te bieden om extra voordelig een fiets te verkrijgen. Uw voordeel bedraagt daarbij minimaal 33% t.o.v. de winkelwaarde. De belastingdienst betaald er namelijk aan mee.

In het kort: de werkgever schaft fietsen aan voor werknemers die de fiets gebruiken voor (een deel van) het woon- en werkverkeer. Uiteraard kan de fiets ook privé gebruikt worden. De werkgever draagt de fiets met eventuele toebehoren (zogenaamd "fietspakket") direct na aanschaf aan u over. U bent daardoor eigenaar van de fiets. In ruil daarvoor ziet U af van:

Deel brutoloon gedurende 12-36 maandelijkse termijnen of
Verlofdagen of
Overuren of
Eindejaarsuitkering.

Een combinatie van het bovenstaande is natuurlijk ook mogelijk. Het totaal van de verlagingen is daarbij gelijk aan de zogenaamde "projectprijs"van het fietspakket. Tevens krijgt u een eenmalige fiscale bijtelling bij uw loon van € 68,-. Over dat bedrag wordt door de werkgever belasting ingehouden, waardoor uw werkelijke netto betaling ongeveer € 26,- zal bedragen (bij een loonbelastingtarief van 37,95%).

Criteria om te kunnen deelnemen:

De deelnemer heeft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd overeenkomstig de collectieve arbeidsvoorwaardenregeling.
De fiets wordt meer dan de helft gebruikt voor (een deel van) het woon-werk-traject.

Uw voordeel:

Belastingvoordeel over uw fiets en eventueel Servicebonnen 37,95% tot 60%, afhankelijk van uw loonbelastingtarief
Eventueel driejarige diefstalverzekering tegen een scherp collectief tarief, met hetzelfde belastingvoordeel als de fiets en de Servicebonnen.
Gratis eerste onderhoudsbeurt voor de fiets.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:30-12:30 + 13:30-18:00 uur
Woensdag:  8:30-12:30 + 13:30-18:00 uur
Donderdag:  8:30-12:30 + 13:30-21:00 uur
Vrijdag:  8:30-12:30 + 13:30-18:00 uur
Zaterdag:  8:30-16:00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Vanaf Mei Maandags gesloten!

Koopavond alleen tijdens de zomerperiode (april t/m september)


Facebook


Financiering